طرز تهیه سوپ مجلسی مقوی و خوشمزه
سوپ مرغ یک پیشنهاد عالی برای پیش غذا می باشد که در کنار خوشمزگی داری خواص و فواید فراوانی است که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و برای بیماران بسیار مناسب می باشد.
مواد اولیه لازم برای سوپ مرغ
سینه مرغ | نصف سینه مرغ تقریبا 250 گرم |
هویج | 2 عدد متوسط |
پیاز | 2 عدد متوسط |
سیب زمینی | یک عدد |
سبزی جعفری | 50 گرم |
قارچ | 300 گرم |
رب | 2 قاشق برای خوش رنگ کردن |
سیر | 1 حبه |
فلفل | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
زردچوبه | به مقدار لازم |
دستور تهیه سوپ مرغ مجلسی :
مرحله اول :
مقداری روغن در تابه می ریزیم و پیاز را به صورت ریز خرد می کنیم و داخل تابه می ریزیم و آن را تفت می دهیم.
مرحله دوم :
حدود دو لیوان آب درون قابلمه مناسب ریخته و سینه مرغ را به آن اضافه کنید و برای از بین بردن بوی ضخم مرغ از پیاز، زردچوبه، فلفل و یک حبه سیر استفاده کنید و سپس روی شعله مناسب قرار دهید تا مرغ حالت نیم پز به خود بگیرد.این کار حدود 45 دقیقه زمان می برد.
مرغ را خارج کنید و آن را ریشریش کنید و در ظرفی نگهداری کنید و آب مرغ را نیز برای ادامه کار نگهداری کنید.
مرحله سوم:
هویج ها را یا به صورت نگینی خرد می کنیم و یا با رنده بزرگ رنده می کنیم و سپس آن را به تابه ای که پیاز در آن تفت داده شده است اضافه می کنیم و همراه پیاز تفت می دهیم و این نکته را در نظر داشته باشید که مواد نباید سرخ شود چون خاصیت آن از دست می رود.
مرحله چهارم :
مرغ ریشریش شده را به تابه ای که هویج و پیاز در آن تفت داده شده بود اضافه می کنیم و تفت میدهیم تا کامل باهم مخلوط شوند. سپس نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم و کمی دوباره تفت می دهیم.
مرحله پنجم :
آب مرغ نگهداری شده از مرحله دوم را صاف می کنیم و کف آن را خارج می کنیم و سیب زمینی را به صورت مربع خرد می کنیم و داخل آن میریزیم و سپس پیاز ، هویج و مرغ تفت داده شده را به داخل قابلمه میریزیم و در حرارت مناسب می گذاریم تا پخته شود.
مرحله ششم:
قارچ ها را در اندازه های مناسب ریز می کنیم و داخل تابه ای به همراه روغن (روغن زیتون بهتر) تفت می دهیم و به آن نمک و فلفل میریزیم و در آخر رب گوجه را به آن اضافه می کنیم و مقداری تفت می دهیم.
مرحله هفتم :
بعد از اینکه قارچ ها خوب تفت داده شد آن را درون قابلمه ریخته و کمی مواد داخل قابلمه را مخلوط می کنیم و مقداری آب داخل قابلمه ریخته و شعله را کم می کنیم تا خوب جا بیفته و سپس جعفری را به آن اضافه می کنیم.
سوپ مرغ شما آماده است می توانید نوش جان کنید.