دلیل منع مصرف باقلا برای برخی از افراد در بارداری
باقلا گیاهی از خانواده پروتئینهای گیاهی و یک ساله است. این گیاه به صورت غلاف مانند بوده و دانههای خوراکی آن در این غلاف قرار دارد. نوع تازه این گیاه در فصل بهار قابل برداشت و مصرف است. همچنین از باقلای خشک در زمستان به صورت پخته شده به عنوان یکی از تنقلات یا میان وعدههای پرطرفدار استفاده میشود.
ارزش غذایی گیاه باقلا
باقلا ماده گیاهی مغزی بوده که که مهمترین مواد مفید در ترکیبات آن شامل موارد زیر است :
- ویتامینها به خصوص ویتامین A، ویتامین ث، ویتامین B و ویتامین K
- چربی
- کربوهیدرات
- فیبر
- پروتئین
- مواد معدنی مانند کلسیم، منیزیم، روی، پتاسیم، آهن، فسفر و مس
- اسیدهای چرب امگا ۳
خوردن باقلا در بارداری
درباره مضرات و فواید خوردن باقلا در بارداری نظرات فراوانی وجود دارد. بسیاری از متخصصان خوردن باقلا در بارداری را به دلیل داشتن آهن و مقادیر زیادی پروتئین و دیگر مواد معدنی توصیه میکنند. برخی از متخصصان نیز خوردن باقلا را برای برخی از زنان در دوران بارداری منع کرده و یا عدهای دیگر احتیاط در مصرف آن را توصیه میکنند.
طبع باقلا و ارتباط مصرف آن در بارداری
همانگونه که اشاره شد، دو نوع باقلا در بازار وجود دارد.
- باقلای تازه که این نوع باقلا از طبیعتی سرد و تر برخوردار است
- باقلای خشک باقلا که دارای طبیعتی سرد و خشک است
بنابراین مادران بارداری که از طبیعت سرد برخوردار هستند بهتر است در مصرف باقلا احتیاط کنند.
دلیل منع مصرف باقلا برای برخی از افراد در بارداری
از آن جایی که برخی از افراد مبتلا به نوعی نقص آنزیم به نام فاویسم یا حساسیت به باقلا هستند، در هنگام بارداری باید از خوردن باقلا اجتناب کنند.
میزان مصرف باقلا در بارداری
مادران بارداری که نسبت به خوردن باقلا حساسیت ندارند، میتوانند با مشورت پزشک خود مقدار متناسبی از باقلا را در دوران بارداری خود مصرف کنند.


