طرز تهیه بورانی لبو مجلسی خوشمزه و خوشرنگ با ماست و چغندر لبو
یکی از بورانی های خوشمزه پاییز و زمستان است که بسیار خوشمزه و خوش رنگ می باشد. برای خرید از لبو هایی استفاده کنید که اندازه کوچک یا متوسط داشته باشند و همچنین داشتن ریشه های ضخیم نشان دهنده پیر بودن لبو ها می باشد و اگر روی لبو لک یا سوراخ داشته باشد نشانه خرابی آن است و برای نگه داری لبوها از فریزر کردن آنها خوداری کنید و اگر تمایل دارید لبو را غیر از فصل داشته باشید آن ها را اول بپزید سپس فریزر کنید.
مواد لازم
لبو | ۲ عدد |
ماست چکیده | ۲ لیوان |
خیار | ۱ عدد |
ذرت | ۵ ق غذا خوری به دلخواه |
نمک و فلفل و آویشن | به مقدار لازم |
طرز تهیه بورانی لبو
مرحله اول : آماده سازی لبو
لبو را شسته و با مقداری آب اجازه می دهیم با حرارت ملایم چند ساعت پخته شود. وقتی آب قابلمه نصف شد لبو ها را خارج کرده و پوست آنها را می گیریم و از وسط نصف می کنیم و دوباره داخل قابلمه گذاشته و ۲ ق غذا خوری شکر یا شیره ( اگر شیرین بود که شکر را حذف می کنیم ) می ریزیم و اجازه می دهیم آب قابلمه غلیظ شود.
مرحله دوم : آماده سازی مواد بورانی
خیار را پوست بگیرید و رنده کنید. اگر از کنسرو ذرت استفاده نمی کنید ذرت ها را با کمک بخار پز یا هر وسیله دیگر پخته تا نرم شود.
مرحله آخر
ماست را داخل ظرف مورد نظر ریخته و لبوهای پخته شده را رنده می کنیم و با مقداری آب لبو مخلوط کرده سپس ذرت و خیار و نمک و فلفل و آویشن را افزوده و مخلوط می کنیم و برای ۱ ساعت داخل یخچال گذاشته تا مزه ها با هم ادغام شوند.