طرز تهیه حلوا ارده

حلوا در ایران انواع مختلفی دارد که بسته به مواد اولیه و طرز تهیه آن‌ها، طعم‌ها و خواص متفاوتی پیدا می‌کند. این دسر شیرین نه ‌تنها طعمی لذیذ دارد، بلکه به دلیل مقوی بودن، در تأمین انرژی بدن روزه‌داران بعد از یک روز طولانی روزه‌داری موثر است.

مواد لازم:

  • ارده ۱ پیمانه
  • آرد الک شده ۱ پیمانه
  • شکر ۱ پیمانه
  • روغن یا کره ۱۰۰ گرم
  • زعفران دم‌کرده ۲ قاشق غذاخوری
  • گلاب ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  1. ابتدا آرد را در یک تابه بدون روغن روی حرارت ملایم کمی تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود.
  2. در یک قابلمه جداگانه، روغن یا کره را ذوب کنید.
  3. ارده را به روغن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.
  4. شکر و گلاب را به مخلوط ارده اضافه کرده و هم بزنید تا شکر حل شود.
  5. پس از حل‌شدن شکر، زعفران دم‌کرده را اضافه کرده و مواد را به طور مداوم هم بزنید.
  6. وقتی که حلوا به قوام مناسب رسید و از دیواره‌های تابه جدا شد، آن را در ظرف سرو ریخته و سرو کنید.
image_pdfدانلود PDFimage_printپرینت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.