نکات کلیدی در تهیه کمپوت سیب بدون شکر
- آب لیمو ترش را به هیچ وجه حذف ننمایید؛ در غیر این صورت کمپوت شما تیره رنگ خواهد شد.
- بهتر است سیب ها را پیش از آنکه کاملا نرم شوند از شهد کمپوت خارج نمایید؛ مگر آنکه برای کودکان و سالمندان تهیه نمایید.
- می توانید مقداری پودر دارچین و پودر هل نیز به دستور بالا اضافه نمایید.
- استفاده از زعفران علاوه بر خوش طعم شدن کمپوت رنگ آن را نیز زیباتر می نماید.
- در کمپوت های کارخانه ای سیب را به دونیم تقسیم می نمایند. می توانید نهایت آن را به چهار قسمت تقسیم نمایید. خرد کردن سیب برای کمپوت مناسب نمیباشد.
- غلظت شهد کمپوت را بنا به سلیقه خود انتخاب نمایید. لازم به ذکر است کمپوت پس از سرد شدن مقداری غلیظ تر خواهد شد.
- افزودن گلاب نیز گزینه مناسبی برای کمپوت سیب میباشد.
- دقت نمایید تمام مواد معطر را به کمپوت اضافه ننمایید. دو نمونه از آنها را بنا به ذائقه خوب به کمپوت سیب بیافزایید.