آش مــــرغ و بـــرنـج
مواد لازم
- سينه يك عدد مرغ كامل
- گشنيز خرد شده: 2 ليوان
- برنج: يك پيمانه آب: يك ليتر
- كره: 50 گرم پياز متوسط: يك عدد
- جعفري خرد شده: نصف ليوان
- زعفران آب كرده: 2 قاشق غذاخوري
- عدس در صورت تمايل پخته شده: يك ليوان
- نمك: 2 قاشق چايخوري
-ابتدا پياز را ريز خرد كرده سينه مرغ را نيز به چند تكه بزرگ تقسيم ميكنيم، به همراه كره و خوب تفت ميدهيم.
-زعفران آب كرده را به مرغ اضافه كرده، برنج را كه از قبل شسته و خيس كردهايم به همراه آب و سبزي به مواد اضافه ميكنيم و اجازه ميدهيم مرغ كاملا بپزد.
– احتمالا براي اين كار احتياج به آب بيشتري داريم. وقتي مرغها پختند از داخل آش خارج كرده آنها را ريز كرده و دوباره به آش اضافه ميكنيم و در مرحله آخر كه نزديك جا افتادن آش بود، عدس را اضافه ميكنيم و سرو ميكنيم.