تهیه شیرینی هلال خامه

شیرینی هلال خامه یکی از شیرینی‌های سنتی ایرانی است که با خامه درست می‌شود به همین دلیل بافت نسبتا لطیفی دارد.  برای تزئین روی شیرینی هلال خامه به جای استفاده از رومال زرده تخم مرغ می‌توانید همین که از فر بیرون آمد و داغ است، رویش پودر شکر بپاشید یا این که صبر کنید سرد شود و با شکلات ذوب شده، پودر نارگیل و ترافل‌های رنگی تزئینش نمایید.  

شیرینی هلال خامه

مواد لازم:

خامه ۱۰۰ گرم
 آردبه میزان لازم 
کره۱۰۰ گرم
پودر شکر۱۰۰ گرم 
زرده تخم مرغ۱ عدد
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری

 مواد لازم برای رومال:

زرده تخم مرغ۱ عدد 
 زعفران دم کردهیک چهارم قاشق چای خوری
پودر شکر۱ قاشق چای خوری
روغن مایع۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه شیرینی هلال خامه

شیر، تخم مرغ، ماست و کره را نیم ساعت قبل از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسند.  کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا سبک و حجیم شود سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده هم بزنید یکدست شود.  خامه را اضافه کرده و مخلوط کنید.  آرد را الک کرده به تدریج تا جایی اضافه کنید که خمیر لطیفی درست شود، خمیر را در پلاستیک بپیچید و ۱ ساعت در یخچال استراحت بدهید.  خمیر را بین دو کاغذ روغنی به ضخامت ۴ – ۵ میلی متر پهن کنید و با کاتر هلالی، قالب بزنید و داخل سینی فر بچینید.

مواد رومال را مخلوط کرده با قلم مو روی شیرینی ها بکشید.  شیرینی‌ها را به مدت ۱۰ – ۱۲ دقیقه در فری که با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شده است قرار بدهید تا بپزد، سپس سینی را کناری بگذارید کاملا خنک شود و شیرینی‌ها را با کاردک از سینی جدا کنید و در ظرف دلخواهتان بچینید.  در صورت استفاده از وانیل شکری، مقدارش را دو برابر کنید.  

شیرینی هلال خامه با پودر کاستارد

مواد لازم:

کره۲۰۰ گرم
پودر شکر۲۰۰ گرم یک و یک‌ سوم پیمانه
وانیلیک‌چهارم قاشق چای‌ خوری
پودر کاستارد۱ قاشق سوپ‌ خوری
زرده تخم‌مرغ۲ عدد
خامه صبحانه۲۰۰ گرم
آردبه میزان لازم
بیکینگ‌پودریک‌دوم قاشق چای‌ خوری

مواد لازم برای روی شیرینی 

زرده تخم‌مرغ۱ عدد
روغن مایع۱ قاشق چای‌ خوری
پودر شکر۱ قاشق چای‌ خوری
رنگ خوراکی زردیک قطره
پودر پسته و شکر رنگیبرای تزئین

طرز تهیه

کره را با پودر شکر و وانیل به مدت ۳ دقیقه با همزن برقی، بزنید.  زرده‌های تخم مرغ را اضافه کرده ۳ دقیقه دیگر هم بزنید.  خامه را اضافه کرده و مخلوط کنید.  پودر کاستارد و بکینگ پودر را اضافه کنید و مخلوط نمایید.  آرد را به تدریج تا جایی اضافه کنید که خمیر نرم و لطیفی درست شود. این خمیر نباید ورز داده شود و بلافاصله بعد از فرم گرفتن در کیسه پلاستیکی بپیچید و نیم ساعت در یخچال بگذارید و سپس به قطر نیم سانتی متر پهن کرده و قالب بزنید و درسینی فر بچینید.  

به گزارش وب گاه بیتوته، مواد رومال را مخلوط کرده با قلم مو روی شیرینی ها بزنید و رویشان کمی پودر پسته یا شکر رنگی بپاشید و به مدت ۱۰ – ۱۲ دقیقه در فری که با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم شده است بگذارید تا بپزد.

image_pdfدانلود PDFimage_printپرینت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.