آش هویج

آش ها از جمله غذاهای سنتی بسیار مفید ایرانی هستند که به ویژه برای سفره افطار بسیار مناسب می باشند. وجود حبوبات، غلات و سبزیجات در آش، می تواند آن را به عنوان یک غذای گیاهی کامل معرفی کند

مواد لازم:

  • 1 کیلوگرم هویج خرد شده بصورت نگینی
  • 2 عدد پیاز درشت
  • یک پیمانه بلغور
  • نصف پیمانه برنج
  • یک پیمانه لوبیا چیتی
  • 2 قاشق سوپ خوری نعنا خشک
  • 2 تا 3 حبه سیر (برای دوستداران سیر)
  • کره یا روغن
  • کشک به مقدار مورد علاقه
  • نمک به مقدار کافی

طرز تهیه:

  • پیازها را خرد کرده و در کره یا روغن تفت می دهیم تا سبک شود.
  • سپس بلغور را همراه با آب جوش به پیازها اضافه می کنیم و در قابلمه را می گذاریم تا بلغور خوب لعاب بیاندازد.
  • در این مرحله لوبیا چیتی را که قبلا پخته ایم، اضافه می کنیم.
  • سپس برنج، نعنا را بهمراه هویج و نمک به ترکیب اضافه می کنیم.
  • در این مرحله اجازه می دهیم تا با حرارت ملایم ترکیب حسابی جا افتاده شود.
  • در این مرحله اگر تمایل داشته باشید، می توانید سیر له شده را هم به ترکیب اضافه فرمایید.
  • در نهایت لازم است تا کشک را به آش اضافه کرده و میل فرمایید.
image_pdfدانلود PDFimage_printپرینت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.