ادویههای مخصوص برای خوشمزه شدن انواع سوپ
![](http://madarandokhtaran.ir/wp-content/uploads/2021/12/آش-لپه.jpg)
سوپ یکی از پیش غذاهایی است که نه تنها در کشور ما بلکه در جهان سرو میشود. سوپ، از مواد غذایی مختلف نظیر آب، سبزیجات، گوشت، روغن، ادویه و دیگر افزودنیها تهیه میشود. سوپها گزینه خوبی برای هنگام سرما خوردگی هستند، این غذا بسیار آسان بوده و میتوانید آن را بهراحتی در خانه درست کنید. اگر میخواهید طعم سوپ شما خوب و بی نظیر باشد، پیشنهاد میکنیم ادویههایی که در این نوشتار آورده ایم را به سوپ مورد نظر خود اضافه کنید و از طعم آن لذت ببرید.
ادویههای لازم برای پخت سوپ جو
ادویههای لازم برای پخت سوپ جو شامل زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر، ادویه کاری، پودر آویشن و نمک میباشد. ادویه کاری مخلوطی از زردچوبه، دارچین، سیر، هل، زیره و گشنیز است.
ادویه سوپ با پایه مرغ
برخی از سوپها بر پایه مرغ بوده و اگر علاقمند به پخت این نوع سوپها هستید، با افزودن ادویههایی مانند پاپریکا، فلفل سیاه و فلفل قرمز، همچنین جعفری و ریحان خشک طعم سوپ مرغ خود را خوشمزه و برجستهتر کنید.
ادویه سوپ با پایه سبزیجات
برای سوپهایی که بر پایه سبزیجات تهیه میشوند، از ادویههایی مانند نمک، کرفس، پودر جعفری، پودر سیر، مرزنجوش، آویشن، فلفل سیاه، زردچوبه و مریم گلی استفاده کنيد.