خورشت تره و برگ چغندر

خورشت برگ چغندر بسیار خون ساز و مقوی هست. در طب اسلامی تاکید زیادی بر مصرف برگ چغندر شده ولی خوردن ریشه چغندر را موجب تحریک سودا در بدن دانسته اند.

مواد لازم

  • گوشت گوسفند ۱۰۰ گرم
  • برگ چغندر ۲۵۰ گرم
  • پیاز رنده شده یک چهارم فنجان
  • تره ۲۰۰ گرم
  • روغن زیتون یا شحم یا هر روغن طبیعی به میزان دلخواه
  • فلفل و زردچوبه
  • نمک طبیعی
  • رب انار

طرز تهیه:

پیاز را رنده و خوب سرخ کنیدو?گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهیدتا تغییر رنگ دهد ،
در ادامه تره را خرد کنید و کمی تفت دهید. سپس نمک و فلفل را بیفزایید.
در این فاصله برگ چغندرها را بشویید و خرد کنید و داخل تابه بریزیدبه همراه کمی آب صبر کنید تا مواد بپزد و جا بیفتد.

خوراک را در ظرف مورد نظر بکشید و رب انار را اضافه کنید.

image_pdfدانلود PDFimage_printپرینت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.