سارقان حرفه‌ای مشمول عفو و تخفیف نمی‌شوند

دادستان تهران گفت: با سارقان سابقه‌دار بدون هیچ گونه اغماضی برخورد می‌شود و جهت جلوگیری از تکرار جرم، هیچ گونه ارفاقات قانونی به آن‌ها اعطا نخواهد شد. ­

سومین جلسه کمیته استانی نحوه اعمال ریاست و نظارت مقامات قضایی بر ضابطان دادگستری تهران با حضور علی صالحی دادستان تهران، سردار محمدیان فرمانده انتظامی تهران بزرگ، حجت الاسلام و المسلمین کرمی دادستان نظامی تهران، معاونین ستادی دادستان و تعدادی از سرپرستان نواحی دادسرای تهران و جمعی از مسئولان نظامی، انتظامی و امنیتی در سالن جلسات دادستانی تهران برگزار شد.

­دادستان تهران در این جلسه گفت: ­امنیت و آرامش مردم خط قرمز دستگاه قضا است و­ ریاست قوه قضاییه همیشه به برخورد با مخلان نظم و امنیت جامعه ­تاکید دارد­.

صالحی افزود: یکی از مسائل جدی مرتبط با ضابطین خاص، موضوع دستگیری محکومین متواری است که پرونده آن‌ها در شعب تحقیق یا اجرای احکام باقی مانده و لازم است ظرف ۲۰ روز نسبت به جلب آنان جهت اجرای احکام، اقدام شود تا این پرونده‌ها در اسرع وقت به نتیجه برسند.

وی ادامه داد: جهت بهبود عملکرد جلب محکومان در مرجع انتظامی، تعداد پنج ناحیه از نواحی دادسرای تهران، با تخصیص کلیه امکانات و همچنین ۱۰ دستگاه خودرو، به عنوان قرارگاه جلب محکومان در شمال، شرق، غرب، جنوب و مرکز پایتخت در نظر گرفته شده است.

دادستان تهران گفت: با تامین نیرو‌ ­توسط فاتب در صدد بهبود و ارتقاء وضعیت جلب محکومان متواری هستیم.

صالحی با تأکید بر ضرورت حفظ اموال ضبط شده از متهمان تصریح کرد: ضابطین عام و خاص، می‌بایست اموال مکشوفه از متهمان دستگیر شده را در همان لحظه کشف یا دستگیری با ذکر جزئیات و در چند نسخه با امضاء مأمورین و متهمان صورتجلسه کرده و تحویل دهند.

وی افزود:­ نبود صورتجلسه باعث ­شناسایی نشدن مالک اموال در مرحله تحقیق و اجرای حکم می‌شود.

دادستان تهران گفت: ضابطین می‌بایست ظرف مدت مقرر نسبت به ارسال پاسخ استعلامات مرجع قضایی اقدام کرده و در صورتی که به هر دلیل قادر به انجام فرآیند و مراحل کار نیستند؛ ­مراتب را به دستگاه قضایی گزارش کنند.

image_pdfدانلود PDFimage_printپرینت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.