طرز تهیه جوجه کباب مراکشی ترد و خوشمزه و مجلسی

بعضی از غذاهای کشورهای دیگه با ذائقه ما ایرانی ها جورن و تجربه طعم اونها خیلی لذت بخشه. یکی از این غذاهای لذیذ، جوجه کباب مراکشی هست که درست کردنش بسیار ساده و بی دردسره.

طرز تهیه جوجه کباب مراکشی

مواد لازم 

  • سینه مرغ تکه شده برای هر نفر ٢۵٠ گرم
  • روغن زیتون بی بو ١ قاشق غذاخوری
  • خامه صبحانه ۴ قاشق غذاخوری
  • ادویه گرام ماسالا مقداری
  • فلفل سیاه
  • زعفران دم کرده غلیظ ١ قاشق چایخوری
  • فلفل دلمه ١ عدد خورد شده
  • سیر ١ حبه رنده شده
  • لیمو ترش ٢ قاشق غذاخوری

دستور پخت جوجه کباب مراکشی

مرغها را تکه تکه مکعبی برش بدید. بعد روغن زیتون، سیر، ادویه ، فلفل سیاه، آب لیمو، خامه، زعفران و فلفل دلمه را کاملا هم بزنید.

صاف و یکدست که شد، روی مرغها ریخته و کاملا مخلوط کنید. حداقل ٢ ساعت در مواد بمونه.

بعد مرغ ها را به سیخ چوبی کشیده و داخل تابه ای که داغ داغ شده بگذارید تا کبابی بشه.

نکته : تابه اصلا روغن نیاز نداره. من تو صفحه گریل درست کردم. شعله ملایم باشه و هرزگاهی برش گردونید تا کاملا پخته و طلایی بشه.

این کباب خیلی لطیف، خوش عطر، راحت و خوشمزس.

image_pdfدانلود PDFimage_printپرینت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.