طرز تهیه جوجه کباب مراکشی ترد و خوشمزه و مجلسی
بعضی از غذاهای کشورهای دیگه با ذائقه ما ایرانی ها جورن و تجربه طعم اونها خیلی لذت بخشه. یکی از این غذاهای لذیذ، جوجه کباب مراکشی هست که درست کردنش بسیار ساده و بی دردسره.
طرز تهیه جوجه کباب مراکشی
مواد لازم
- سینه مرغ تکه شده برای هر نفر ٢۵٠ گرم
- روغن زیتون بی بو ١ قاشق غذاخوری
- خامه صبحانه ۴ قاشق غذاخوری
- ادویه گرام ماسالا مقداری
- فلفل سیاه
- زعفران دم کرده غلیظ ١ قاشق چایخوری
- فلفل دلمه ١ عدد خورد شده
- سیر ١ حبه رنده شده
- لیمو ترش ٢ قاشق غذاخوری
دستور پخت جوجه کباب مراکشی
مرغها را تکه تکه مکعبی برش بدید. بعد روغن زیتون، سیر، ادویه ، فلفل سیاه، آب لیمو، خامه، زعفران و فلفل دلمه را کاملا هم بزنید.
صاف و یکدست که شد، روی مرغها ریخته و کاملا مخلوط کنید. حداقل ٢ ساعت در مواد بمونه.
بعد مرغ ها را به سیخ چوبی کشیده و داخل تابه ای که داغ داغ شده بگذارید تا کبابی بشه.
نکته : تابه اصلا روغن نیاز نداره. من تو صفحه گریل درست کردم. شعله ملایم باشه و هرزگاهی برش گردونید تا کاملا پخته و طلایی بشه.
این کباب خیلی لطیف، خوش عطر، راحت و خوشمزس.