طرز تهیه سوپ مجلسی مقوی و خوشمزه

سوپ مرغ یک پیشنهاد عالی برای پیش غذا می باشد که در کنار خوشمزگی داری خواص و فواید فراوانی است که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و برای بیماران بسیار مناسب می باشد.

مواد اولیه لازم برای سوپ مرغ

سینه مرغنصف سینه مرغ تقریبا 250 گرم
هویج2 عدد متوسط
پیاز2 عدد متوسط
سیب زمینییک عدد
سبزی جعفری50 گرم
قارچ300 گرم
رب2 قاشق برای خوش رنگ کردن
سیر1 حبه
فلفلبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
زردچوبهبه مقدار لازم

دستور تهیه سوپ مرغ مجلسی :

مرحله اول :

مقداری روغن در تابه می ریزیم و پیاز را به صورت ریز خرد می کنیم و داخل تابه می ریزیم و آن را تفت می دهیم.

مرحله دوم :

حدود دو لیوان آب درون قابلمه مناسب ریخته و سینه مرغ را به آن اضافه کنید و برای از بین بردن بوی ضخم مرغ از پیاز، زردچوبه، فلفل و یک حبه سیر استفاده کنید و سپس روی شعله مناسب قرار دهید تا مرغ حالت نیم پز به خود بگیرد.این کار حدود 45 دقیقه زمان می برد.

مرغ را خارج کنید و آن را ریش‌ریش کنید و در ظرفی نگهداری کنید و آب مرغ را نیز برای ادامه کار نگهداری کنید.

مرحله سوم:

هویج ها را یا به صورت نگینی خرد می کنیم و یا با رنده بزرگ رنده می کنیم و سپس آن را به تابه ای که پیاز در آن تفت داده شده است اضافه می کنیم و همراه پیاز تفت می دهیم و این نکته را در نظر داشته باشید که مواد نباید سرخ شود چون خاصیت آن از دست می رود.

مرحله چهارم :

مرغ ریش‌ریش شده را به تابه ای که هویج و پیاز در آن تفت داده شده بود اضافه می کنیم و تفت میدهیم تا کامل باهم مخلوط شوند. سپس نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم و کمی دوباره تفت می دهیم.

مرحله پنجم :

آب مرغ نگهداری شده از مرحله دوم را صاف می کنیم و کف آن را خارج می کنیم و سیب زمینی را به صورت مربع خرد می کنیم و داخل آن میریزیم و سپس پیاز ، هویج و مرغ تفت داده شده را به داخل قابلمه میریزیم و در حرارت مناسب می گذاریم تا پخته شود.

مرحله ششم:

قارچ ها را در اندازه های مناسب ریز می کنیم و داخل تابه ای به همراه روغن (روغن زیتون بهتر) تفت می دهیم و به آن نمک و فلفل میریزیم و در آخر رب گوجه را به آن اضافه می کنیم و مقداری تفت می دهیم.

مرحله هفتم :

بعد از اینکه قارچ ها خوب تفت داده شد آن را درون قابلمه ریخته و کمی مواد داخل قابلمه را مخلوط می کنیم و مقداری آب داخل قابلمه ریخته و شعله را کم می کنیم تا خوب جا بیفته و سپس جعفری را به آن اضافه می کنیم.

سوپ مرغ شما آماده است می توانید نوش جان کنید.

image_pdfدانلود PDFimage_printپرینت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.