طرز تهیه مربای طالبی خوش عطر و عالی
فصل تابستان، فصل میوههای آبدار و خوشمزه و پر خاصیت است که شما میتوانید با تهیه کمپوت و یا مربا، از عطر، طعم و خواص بینظیر این میوهها در تمام فصول سال بهره ببرید. مربای طالبی هم مانند مربا هلو انجیری و مربای به دارای عطری قوی بوده و برای وعده صبحانه گزینه بسیار مناسبی است.
مربای طالبی یک مربای بینظیر است که شما به راحتی میتوانید آن را در منزل تهیه کرده و از عطر خوش آن لذت ببرید.
مربای طالبی
مواد لازم | |
طالبی | ۵۰۰ گرم |
آب | ۲پیمانه |
شکر | ۴ پیمانه |
دستور تهیه
- طالبیها را بشویید، پوست و تخمههای آن را جدا کنید. (بهتر است طالبیهای سفت و کوچک را برای تهیه این مربا انتخاب کنید.)
- سپس آنها را به قطعات کوچکتر در اندازه و فرم دلخواه برش بزنید.
- اکنون شکر و آب را در یک ظرف بریزید، آن را روی حرارت بگذارید تا شکرها حل شوند و شربت قوام بگیرد.
- زمانی که شربت قوام گرفت، طالبیها را به شربت مربا اضافه کنید. (طالبی به جوشیدن زیاد احتیاج ندارد، پس بعد از مدتی کوتاه آن را از روی حرارت بردارید.)
- پس از اینکه مربا خنک شد، آن را در ظرف شیشهای در دار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.