دستور تهیه آسان ترشی ریواس خوشمزه و مفید

ریواس گیاهی با ساقه های آبدار و ترش است که در فصل بهار می رسد. این گیاه حاوی ویتامین ث ، ویتامین ب ، ویتامین آ ، کلسیم ، پتاسیم و سدیم بوده و برای سلامت دستگاه گوارش مفید است.

ترشی ریواس

مواد لازم ترشی ریواس  

سرکه   ۱ پیمانه
شکر۲ قاشق غذا خوری
 ریواس۵۰۰ گرم
آب۱ پیمانه
زنجبیل تازه۱ تکه کوچک
 نعناع خشک در صورت تمایلبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی 
 دانه خردلبه مقدار کافی

طرز تهیه ترشی ریواس

ریواس ها را بشویید و روی پارچه حوله ای بگذارید تا خشک شود. 

پوست ریواس را را جدا کرد و به اندازه دلخواه خرد نمایید. 

آب ، سرکه ، شکر ، زنجبیل و نمک را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و صبر کنید به جوش آید. 

قابلمه را از روی حرارت کنار بگذارید و کمی که از حرارتش کم شد داخل شیشه مقداری نمک ، فلفل سیاه ، دانه  خردل و نعنا خش بریزید و ظرف را با ریواس رد شده پر کنید و رویش سرکه بریزید تا روی ریواس ها را بگیرد. 

در شیشه را ببندید و یک هفته در دمای محیط قرار دهید تا ترشی ریواس خوشمزه شما جا بیوفتد. 

image_pdfدانلود PDFimage_printپرینت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.