دستور تهیه ترشی موز خوشمزه و مقوی
ترشی موز یک ترشی خوشمزه و مقوی است که به راحتی و در زمان کم آماده می شود.
برای تهیه ترشی موز بهتر است از موزهای سفت تر استفاده کنید تا ظاهر زیباتری داشته باشد و بعد از جا افتادن موزها له نشوند.
مواد لازم ترشی موز
زردچوبه ۱ قاشق غذا خوری
موز ۱ کیلو
دارچین ۱ قاشق غذا خوری
نمک ۱/۵ قاشق غذا خوری
سرکه به میزان لازم
پودر گل سرخ ۱ قاشق مربا خوری
طرز تهیه ترشی موز
از موزهای سفت و تازه برای تهیه ترشی استفاه کنید.
موزها را حلقه ای برش بزنید و رویشان نمک بپاشید و 3 – 4 ساعت زمان بدهید تا آب بیندازند و نرم شوند.
دارچین ، زردچوبه و پودر گل سرخ را با سرکه مخلوط کنید.
موزها را در شیشه مناسب بریزید و رویشان را مخلوط سرکه پر کنید و در شیشه را ببنید.
ترشی موز را در یخچال بگذارید . بعد از یک هفته آماده است.
برای تهیه این ترشی میتوانید از مخلوط موز و انبه هم استفاده کنید.
اگر طعم سیاه دانه را دوست دارید میتوانید از آن در ترکیب ترشی استفاده کنید.


